UA / RU
Підтримати ZN.ua

Netflix анонсував серіал за Resident Evil

Серіал складатиметься з восьми епізодів.

Стримінговий сервіс Netflix анонсував серіал, який буде заснований на серії ігор Resident Evil. Як повідомляє Deadline, творцем шоу виступить продюсер і один з шоураннерів «Надприродного» Ендрю Деббі.

Продюсуванням серіалу займеться студія Constantin Film, яка працювала над фільмами «Обитель зла». Відзначається, що шоу «розповість абсолютно нову історію», а розповідь буде йти в дух тимчасових лініях.

Перша з них розповість про чотирнадцятирічних сестер Джейд і Біллі Вескер, які переїжджають до міста Нью-Раккун. Згодом вони розуміють, що місто насправді більше, ніж здається, а їх батько приховує темні секрети, які можуть знищити світ.

Друга лінія буде розгортатися через десятиліття. На Землі залишилося менше 15 мільйонів людей і більше шести мільярдів монстрів: людей і тварин, інфікованих Т-вірусом. Джейд вже 30 років, вона намагається вижити в цьому новому світі, хоча секрети про її батька, сестру і про неї саму продовжують переслідувати її.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: Вийшов трейлер серіалу Netflix про сестру Шерлока Холмса

Раніше стало відомо, що Netflix вирішив не продовжувати на третій сезон серіал «Зінакшений вуглець». Відзначається, що виробництво серіалу виявилося занадто витратним. Крім того, «Зінакшений вуглець» не зібрав необхідної кількості переглядів.