UA / RU
Підтримати ZN.ua

Названі володарі премії MTV Video Music Awards

Нагороду за відео року отримав співак The Weeknd.

На вихідних відбулася «коронавірусна» церемонія нагородження премією MTV Video Music Awards. Зазвичай вона проходить на спортивній арені Барклайс-Центр в Нью-Йорку, але цього року організатори не могли дотримуватися звичного формату через карантинні обмеження. Разом з тим, артисти все-таки представили свої виступи, але без глядачів, на різних локаціях і в деяких випадках в масках на обличчі.

Володарем головної нагороди, «Відео року», став канадський співак The Weeknd за кліп на пісню Blinding Lights. Він же отримав нагороду за найкращу R & B-композицію.

Нагороду як артист року отримала Леді Гага, а її спільна робота з Аріаною Гранде Rain On Me названа «Піснею року». Ця ж пісня отримала нагороду як найкраща співпраця. Нагороду за найкращу рок-композицію отримав гурт Coldplay за пісню Orphans. Найкращим гуртом визнаний південнокорейський колектив BTS.

Цього року були вручені і нагороди за виступи, пов'язані з карантином. Так, Аріана Гранде і Джастін Бібер отримали приз «Найкраще відео з дому» за кліп Stuck with U. А MTV Unplugged At Home названий найкращим карантинним виступом.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: Берлінале з 2021 року скасовує гендерний поділ нагород за найкращу роль