UA / RU
Підтримати ZN.ua

Названі найгірші фільми 2018 року

На першому місці розмістилася драма "Кодекс Готті".

Видання The Hollywood Reporter підвело підсумки року і склало список з 10 найгірших фільмів 2018. Перше місце в списку, який був опублікований на сайті видання, зайняла кримінальна драма "Кодекс Готті", головну роль в якій виконав Джон Траволта.

"Справа не тільки в тому, що сам фільм поганий: погано написаний, позбавлений напруги, смішний в деяких місцях і просто нудний в інших. Але те, що сам Джон Готті в ньому показаний як люблячий сім'янин і взагалі симпатичний чоловік, а його син, Джон Готті-молодший, як жертва переслідувань з боку держави, робить його, можливо, першим в історії жанру", - заявили укладачі рейтингу.

На другому місці розташувався "Робін Гуд", а замикає трійку лідерів заключна частина саги "П'ятдесят відтінків сірого". До списку також увійшли "Саме життя", "Веном", "Лускунчик і чотири королівства", "Королі", "Операція "Ентеббе"", "Злам часу" і "Суспірія".

Раніше Американський інститут кіномистецтва назвав найкращі фільми 2018 року. У список увійшли "Народження зірки", "Чорна пантера", "Тихе місце" та інші.