UA / RU
Підтримати ZN.ua

Названа дата виходу нової частини "Матриці"

Продовження культової серії вийде 21 травня 2021 року.

Студія Warner Bros. оголосила дату виходу четвертої частини серії "Матриця". Як повідомляє The Hollywood Reporter, картина вийде в прокат 21 травня 2021 року.

Реліз сольного фільму про Флеша намічений на 1 липня 2022 року, головну роль в ньому зіграє Езра Міллер. Відзначається, що на дату релізу "Матриці" була запланована екранізація манги "Акіра", яку повинен був знятий Тайка Вайтіті, але виробництво проєкту було відкладено в липні, після того як режисер погодився працювати над новим "Тором".

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

У серпні Warner Bros. анонсувала вихід "Матриці 4", головні ролі в якій зіграють Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс, що знімалися в перших трьох фільмах. Також у четвертій частині зніметься актор Яхья Абдул-Матін II. Режисером нового фільму стане Лана Вачовскі. Робота над картиною має стартувати на початку 2020 року.

Антиутопія "Матриця" вийшла на екрани у 1999 році, фільм розповідає про світ, в якому людство поневолене штучним інтелектом. У 2003 році вийшли два сиквели фільму: "Матриця: Перезавантаження" і "Матриця: Революція". Фільми, мультсеріали та комікси "Матриця" заробили більше трьох мільярдів доларів у зборах по всьому світу.