UA / RU
Підтримати ZN.ua

Національний президентський оркестр України презентував пісню «Контрнаступ»

Композиція записана спільно з виконавцем SHYMAN.

Національний президентський оркестр України та виконавець Андрій Шимко (SHYMAN) представили пісню «Контрнаступ». Композицію було представлено до Дня захисників та захисниць, який у нашій країні відзначали 14 жовтня.

На сторінці оркестру на Facebook йдеться, що пісня була написана для підтримки і так незламного духу Збройних сил України. У зйомках було задіяно весь склад оркестру, команда відеопродакшну AuRooM Films змогла завершити знімальний процес за один день.

Читайте також: «Піккардійска терція» і SASHKA представили дуетну пісню

«Я вірю, ця пісня здатна надати ще більше сили та мотивації нашим бійцям. "Контрнаступ" - це гімн теперішнього часу. Українська лють буде відома кожному, хто прийде на нашу землю», – поділився SHYMAN.

Диригент та автор ідеї – підполковник Максим Гусак, заступник директора та диригент Національного президентського оркестру, директор оркестру – Іван Москаленко. Слова та музику пісні написав Андрій Шимко.

«Поки Росія продовжує красти в українців мистецькі та культурні надбання, намагається засиллям фальшивих наративів привласнити нашу спадщину, як ніколи важливо, щоб українська пісня лунала скрізь. Адже пісня – це також зброя», - зазначив Гусак.