UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Одеському міжнародному кінофестивалі покажуть боді-хоррор "Титан"

Фільм отримав "Золоту пальмову гілку" на Каннському кінофестивалі.

Боді-хоррор "Титан" від режисерки Джулії Дюкорно покажуть на дванадцятому Одеському міжнародному кінофестивалі, який буде проходити в Україні з 14 по 21 серпня. Стрічку додали в список програми гала-прем'єр.

Фільм "Титан" виграв у червні "Золоту пальмову гілку" на Каннському кінофестивалі. Картина 37-річної Дюкорно це боді-хоррор про дівчину, яка займається сексом з машинами й вбиває людей.

За сюжетом танцівниці вставили в череп титанову пластину після того, як вона потрапила в автомобільну аварію, коли вона була зовсім юною. Вона підпалила будинок своїх батьків, закривши їх в одній з кімнат.

Також її постійно тягне до металевих предметів. Дівчина спробувала відкусити пірсинг з соска знайомої, але не змогла. В результаті вона вирішує вбити знайому і всіх свідків, які хоч раз бачили їх разом. Після цього, дівчина починає жити зі старим чоловіком, який схиблений на ідеї щодо вічної молодості та зовсім незвичайним способом накачує м'язи.

Читайте також: У мережі з'явився тизер фільму "Не дивися вгору" з Леонардо Ді Капріо

Режисерка Джулія Дюкорно стала другою жінкою в історії Каннського кінофестивалю, яка отримала нагороду за повнометражний фільм. 28 років тому в 1993 році головний приз отримали Джейн Кемпіон за картину "Піаніно" і Чень Кайге за стрічку "Прощай, моя наложниця".

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Нагадаємо, що в мережі опублікували новий трейлер фільму "Веном 2: Карнаж". Прем'єра запланована на 16 вересня 2021 року.