UA / RU
Підтримати ZN.ua

Мультсеріал "Південний парк" продовжили до 2027 року

Всього вийде 30 сезонів серіалу і ще 14 повнометражних фільмів.

Творці "Південного парку" підписали угоду з компанією ViacomCBS, в результаті якої популярний мультсеріал отримає продовження до 30 сезону, повідомляє Bloomberg.

В результаті угоди творці мультсеріалу Трей Паркер і Метт Стоун отримають 900 мільйонів доларів на створення нових епізодів, а також на зйомку декількох фільмів-спіноффів. Таким чином, цей договір робить продюсерів одними з найбільш високооплачуваних в історії телебачення.

Паркер і Стоун планують намалювати 14 фільмів по всесвіту "Південного парку", які будуть показувати на сервісі ViacomCBS - Paramount +. Головною сюжетною лінією в цих спіноффах стане світ "Південного парку", де дії будуть зосереджені на нових історіях і персонажах мультиплікаційного всесвіту.

Читайте також: Disney ввела першого небінарного персонажа в мультсеріал

Крім цього, вихід перших двох фільмів запланований на 2021 рік, однак точну дату поки не оголосили. Творці "Південного парку" ще хочуть створити відеогру і документальний фільм про всесвіт мультфільму.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Перший епізод сатиричного мультсеріалу "Південний парк" з'явився на телебаченні ще в 1997 році. Дотепер він залишається одним з найпопулярніших шоу на телеканалі Comedy Central.

Головною сюжетною лінією серіалу стала історія чотирьох друзів. Вони живуть в одному невеликому місті в штаті Колорадо, який називається Південний Парк. У серіалі немає тем, з приводу яких не можна жартувати. Там висміюють світові події, американську культуру, критикують різні події, використовуючи чорний гумор і пародію.

Нагадаємо, що в мережі з'явився тизер 10 сезону серіалу "Американська історія жахів". Прем'єра нового сезону запланована на 25 серпня.