UA / RU
Підтримати ZN.ua

Мінкульт оголосив конкурс на посаду керівника Театру російської драми

На даний момент посаду генерального директора – художнього керівника театру займає Михайло Резнікович.

Міністерство культури України оголосило конкурс на посаду генерального директора – художнього керівника Державного підприємства "Національний академічний театр російської драми імені Лесі Українки". Відповідне оголошення опубліковане на сайті міністерства.

Документи для участі в конкурсі будуть прийматися з 18 липня по 16 серпня 2016 року, а ім'я нового керівника театру буде оголошено не пізніше 15 вересня 2016 року.

Кандидати на посаду керівника театру повинні мати вищу освіту, стаж роботи в галузі культури не менше трьох років, володіти державною мовою і бути спроможним за своїми моральними і діловими якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати професійні обов'язки.

З 1994 року посаду генерального директора – художнього керівника театру російської драми займає Михайло Резнікович. У 2005 році рішенням міністра культури Оксани Білозір Резнікович був звільнений, але пізніше був відновлений на посаді.

Читайте про підсумки театрального сезону та кращих театральних постановках столичних театрів у статті DT.UA "Театр. Фотосесія".