UA / RU
Підтримати ZN.ua

Марина Абрамович отримала посвідку на проживання в Австралії

Зірка світового перфомансу побоюється дій ірраціональних політиків, які загрожують людству.

Зірка світового перфомансу Марина Абрамович, яка відвідала Київ у рамках конференції Ялтинська європейська стратегія, в інтерв'ю DT.UA поділилася своїми відчуттями про війну та мир, перформанс і політику, розумних і дурнів і розповіла про те, що отримала посвідку на ПМП в Австралії.

"Іноді відвідують думки - куди "втекти", де сховатися, якщо ірраціональні політики почнуть робити те, про що вони постійно говорять, погрожуючи один одному і людству", - розповіла Абрамович.

За її словами, надалі людство не чекає нічого хорошого. "Буде тільки більше катастроф. До того ж, ви самі бачите, що коїться з еміграцією. Будуть, очевидно, і закриття кордонів, і інші обмеження. Так що кілька днів тому я все-таки отримала посвідку на ПМП в Австралію. І перший журналіст, кому я про це кажу, - ви", - додала вона.

Абрамович також заявила про те, що в сучасному світі багато місць, в яких людина приречена на страждання. "І в чому тут справа? У жадібності людства! Бо жадібність - біда нашого часу, його великий гріх. Можливо, жадібність коли-небудь і погубить людство? Ось, наприклад, близько 70% їжі тільки в Нью-Йорку викидається. Тому що вона не використана, не продана. У той же час мільйони людей голодують. І в основі всієї цієї соціальної і психологічної деформації - жадібність. Нездатність людини думати і піклуватися про ближнього", - вважає Абрамович.

Читайте повністю інтерв'ю Олега Вергеліса з Мариною Абрамович "Людство знищить його ж власна жадібність".