UA / RU
Підтримати ZN.ua

Мадонна розкритикувала Instagram за заборону на фото оголених жіночих грудей

Співачка обрушилася з критикою на соцмережу після того, як модератори без попередження видалили її фото.

Модератори соціальної мережі Instagram видалили фото 63-річної американської співачки Мадонни, на якій був частково оголеним її сосок. Мадонна опублікувала фотографію знову, прикривши сосок емодзі у вигляді серця, але при цьому обрушившись із критикою на соціальну мережу.

«Мене досі вражає, що ми живемо в культурі, яка дозволяє показувати кожен дюйм жіночого тіла, за винятком соска. Наче це єдина частина жіночої анатомії, яка може бути сексуалізована. Сосок, яким годують дитину!» - обурюється Мадонна.

Співачка зазначила, що при цьому Instagram не блокує фотографії чоловічих сосків або оголених сідниць.

«Рада, що мені вдалося зберегти здоровий глузд протягом чотирьох десятиліть цензури… сексизму… ейджизму та мізогінії. Це ідеально збіглося з брехнею, в яку нас вчили вірити, про паломників, які мирно поділили з корінними американцями хліб після висадки на Плімутському камені. Боже, благослови Америку», - додала співачка.

Читайте також: Скандал із відеокамерою в душі у гуртожитку КПІ: комендантка заперечує, що відмовляла дівчат звертатися в поліцію

У вересні видання Wall Street Journal опублікувало результати трирічного розслідування, згідно з яким Instagram негативно впливає на психічне здоров'я підлітків. 32% дівчаток-підлітків заявили про те, що коли вони були незадоволені своїм тілом, Instagram змушував їх почуватися гірше. 14% хлопчиків також заявили про те, що ця соцмережа змушує їх гірше ставитися до себе.