UA / RU
Підтримати ZN.ua

Літературно-танцювальний полк: в Україні з’явилась дитяча ініціатива воєнного часу

Кожна творча дитина може взяти участь у проєкті, потрібно відзняти хвилинне відео, пов‘язане з воєнними подіями в нашій країні.

Для українських дітей, які вже півтора місяці живуть в умовах війни, створили «Музично-літературно-танцювальний полк воєнного часу Our kids. Вони з України». Ініціаторкою стала хореограф та режисер Олена Коляденко, вона опублікувала деталі проєкту в своєму інстаграмі.

Для участі необхідно зняти творче відео, пов‘язане з воєнними подіями в Україні. Тривалість до 1 хв, зняти горизонтально та надіслати у дірект Олені Коляденко файлом.

Читайте також: МЗС: Викрадені окупантами українські діти можуть бути незаконно передані на всиновлення росіянам

Наразі у профілі танцівниці з’явилось вже близько 30 роликів: діти представляють свої танцювальні номери, читають вірші, танцюють, співають і, як зазначила Перша леді Олена Зеленська, звучать щиро та сміливо!

Така ініціатива – спроба віддати належне маленьким українцям, які, попри недитячі обставини, в яких опинилися вони та їхні рідні, продовжують дарувати надію на перемогу і світле майбутнє.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення Росії, в Україні уклали 24,8 тисячі шлюбів та народилося понад 26 тисяч немовлят.