UA / RU
Підтримати ZN.ua

Лідер гурту «Ляпіс 98» Сергій Міхалок вдарив чоловіка на концерті у Полтаві — відео

Поліція відкрила справу

Фронтмен гурту «Ляпіс 98» Сергій Міхалок під час концерту 20 жовтня у Полтаві вдарив чоловіка, свідчить відео, опубліковане у соцмережах українським співаком Володимиром Дорошем, а також повідомлення поліції.

Інцидент стався у палаці дозвілля «Листопад». Під час концерту невідомий чоловік з гітарою вийшов на сцену, при цьому Міхалок запрошував його зіграти. Під час розмови артист почав вимагати у чоловіка квиток на концерт, той не знайшов квитка у кишені, і Міхалок повалив його на підлогу ударом в голову.

«Квиток свій покажи, по-перше. Ти як сюди потрапив? Як ти потрапив сюди?! Покажи квиток! На шару? Чи ти прийшов на неулюбленого артиста?» - казав перед ударом Міхалок.

Кілька глядачів викликали поліцію. Коли правоохоронці знайшли постраждалого, той відмовився писати заяву на Міхалка. Однак слідчий поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, вніс відомості за фактом інциденту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу. Слідчі дії тривають.

Міхалок вже не вперше потрапив у скандал через агресивну поведінку на концертах. У 2015 році він також застосував силу проти глядача, який показував музикантам середній палець та кричав нецензурні слова. 

Сергій Міхалок - заслужений артист України, таке звання він отримав у 2020 році. Артист переїхав до Києва з Білорусі, активно підтримував Революцію Гідності, а його пісня «Воины Света» багато разів звучала на Майдані. Через політичну позицію Міхалка йому забороняли виступати в Росії і Білорусі.