UA / RU
Підтримати ZN.ua

Лідер гурту Linkin Park Честер Беннінгтон знайдений мертвим

Вокаліста знайшли мертвим у його будинку під Лос-Анджелесом.

Соліст американської групи Linkin Park Честер Беннінгтон на 41 році життя знайдений мертвим у своєму будинку під Лос-Анджелесом, повідомляє AP на сторінці в Twitter.

За даними американських ЗМІ, Беннінгтон покінчив з собою.

За інформацією таблоїда TMZ у Беннінгтона довгі роки були проблеми з алкоголем і наркотиками. В одному з інтерв'ю він заявляв, що подумував про самогубство через те, що в дитинстві піддався сексуальному насильству.

Повідомляється,що музикант був двічі одружений, у нього залишилося шестеро дітей.

Проте видання MediaMass, заперечує смерть Честера Беннингтона і називає цю новину фейком, посилаючись на часту неправдиву інформацію про смерть зірок.

Честер Беннінгтон народився в Фініксі в 1976 році. Музичну кар'єру він почав у 17 років у групі Grey Daze, в 1997 році став вокалістом у Linkin Park. З Linkin Park Беннінгтон записав сім студійних альбомів, багато з яких стали платиновими. Останній з них, One More Light, вийшов в травні цього року.

Рок-група Linkin Park чотири рази отримувала нагороду як краща альтернативна група Америки за версією American Music Awards, також музиканти не раз лідирували в чарті Billboard і є лауреатами Grammy. За роки існування колективу було розпродано більше 50 мільйонів копій альбомів.

Напомним, в мае скончался лидер американской рок-группы Allman Brothers Band Грегг Оллман.