UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кровоточива рана і натюрморти з гільзами: «Бумбокс» випустили кліп на пісню «Ангела»

Натюрморти містять відсилання до важливих подій, які відбулися в Україні та світі.

Гурт «Бумбокс» опублікував кліп на пісню «Ангела», записану у співпраці з гуртом «Крихітка». Режисером ролика виступив Стас Гуренко.

У відео показані натюрморти, в яких містяться відсилання до важливих подій, які відбулися в Україні і світі. Самі творці зізнаються, що над деякими з них необхідно подумати, а деякі - дуже явні, їх можна зчитати буквально відразу. Так, в кліпі можна побачити кримінальні справи, закон України про режим воєнного стану, закривавлений протигаз, гільзи, гречку в пакеті і так далі.

На тіло Андрія Хливнюка нанесли 16 «татуювань», а на його лівому боці можна побачити пов'язку, яка закриває рану. У певний момент рана починає кровоточити і кров падає на предмети, розкладені на столі. В кінці кліпу Хливнюку роблять ще одне татуювання, з перекресленим словом «Ангел».

"Пісня "Ангела"- це хіп-хоп пісня, зіграна наживо, в приспіві якої звучить фраза "Де ти ще знайдеш такого ангела, як я". Співає її Саша Кольцова, вокалістка гурту «Крихітка» і автор пісні, яка в оригіналі називається "Ангела, як я". У нашому випадку питання, яке задає герой, підкреслює саме протирічить сказаному в куплетах. За період від написання пісні до випуску кліпу пройшло доволі подій в Україні і в світі, вагомих настільки, що можна було б заховати їх у тіло цього кліпу і в натюрморти, які ми використали там... Деякі дуже прямолінійні, над деякими доведеться "постопкадрити" тим, кому це цікаво, і подумати, чому це, звідки це, до яких подіяй приурочено?.. це протест, нагадування? Так, кліп "Ангела" - нагадування нам в першу чергу, як авторам, про те, що мистецтво повинне задавати питання суспільству і реальності. Інакше це обслуговування якихось простих банальних людських "хочу" ", - поділився Хливнюк.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: Аріана Гранде випустила кліп на пісню Positions