UA / RU
Підтримати ZN.ua

Коронавірус в світі: Queen перезаписала легендарну пісню в честь медиків

Легендарна пісня Фредді Мерк'юрі отримала нове звучання і призначення.

Рок-гурт Queen і співак Адам Ламберт збирають гроші для медичних працівників, які борються з COVID-19, з новим синглом "You Are The Champions", оновленою версією класичного хіта "We Are The Champions", записаного на мобільних телефонах в режимі карантину.

Цей трек призначений для "всіх тих, хто перебуває на передовій, по всьому світу ... людей, які ризикують своїми життями, щоб врятувати нас і врятувати наші сім'ї", - заявив Reuters гітарист Брайан Мей в інтерв'ю зі свого будинку в Лондоні.

Сингл ожив, коли Мей розмістив в Інтернеті відео про те, як він грає свою партію. Потім він закликав барабанщика Роджера Тейлора і Ламберта, який гастролює з групою замість покійного співака Фредді Мерк'юрі, приєднатися.

Група обговорювала, чи варто оновлювати текст. Зрештою, Ламберт замінив "ви" на "ми" в останньому вірші і залишив інші слова без змін. Для Queen було незвичайним кроком змінити хоча б одне слово класичної пісні, написаної Мерк'юрі більше 40 років тому.

Група планувала відправитися в 27-денне турне по Великоій Британії і Європі, на яке було продано 400 тисяч квитків, проте через пандемію його довелося перенести на наступний рік.

Зазначимо, раніше група The Rolling Stones випустила пісню про карантин.