UA / RU
Підтримати ZN.ua

Концерт In Flames в Києві: 10 причин сходити на подію

Фанати зможуть зустрітися з музикантами та отримати автографи.

26 травня в Києві відбудеться концерт легендарного шведського гурту In Flames. Колектив уже виступав у столиці минулого року, але одного концерту фанатам було мало, тому вони приїдуть і в цьому.

10 причин відвідати концерт In Flames цьогоріч

1. Вперше в Києві гурт влаштує формат Meet&Greet. Фанати зможуть побачити In Flames до концерту, зробити спільні фото, придбати мерч, а також поспілкуватися з музикантами і отримати у подарунок плакати з автографами.

2. На повернення гурту чекали фанати з усієї України. У 2019 році вони потрясли метал-сцену 13 альбомом - I,The Mask і влаштували вибуховий виступ. Фанати вимагали повернення In Flames.

3. Номінанти премії GAFFA Awards 2020. Гурт з 2004 року потрапляє в списки найбільш популярних пісень та альбомів за версією Billboard. У 2020 In Flames двічі номінували на престижну премію, як найкращий гурт і кращий метал-альбом (I, The Mask).

4. Сет-лист – гурт зіграє головні хіти і пісні з останнього альбому. За 30 років існування колектив випустив багато треків, які стали культовими: Only for the weak, Colony, Deliver us, Trigger, The Quiet Place і неймовірна i'm above.

5. Концерт буде комфортний для всіх. Майданчик НАУ передбачає сидячу посадку від партеру до балкона, де буде зручно тим, хто не любить концертну метушню. А любителів слему, моша і серклпитов чекає затишна фан-зона.

6. Фанати стануть частиною шоу. Слухаючи музику In Flames неможливо залишитися байдужим, а враховуючи як гурт вміє працювати з аудиторією - кожен присутній у залі безсумнівно буде частиною шоу.

7. Божевільні моменти - In Flames можуть спуститься до фанів, видати несподіване соло або влаштувати музичний батл прямо на сцені.

8. Альбом I, The Mask, що вже став легендарним. Над його зведенням і мастерингом працювала зіркова команда: продюсер Говард Бенсон - номінант на "Оскар", лауреати Кріс-Лорд Елджі і Тед Дженсен. А фронтмен Андерс Фріден вклав душу і життєвий досвід у свої пісні.

9. Поєднання жанрів - In Flames - це melodic death metal, alternative metal і навіть power metal. Кожна їхня пісня - унікальна історія з драйвовою енергетикою і неповторним аранжуванням.

10. Емоційна і фізична розрядка - доведено, що важка музика заспокоює і дарує гармонію. Шоу In Flames забере весь негатив з життя і зарядить енергією на цілий рік.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Квитки на концерт можна придбати за посиланням.