UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кінопрем'єри тижня: "Пипець 2", Харрісон Форд у "Параної", вампіри "Візантії", трилер із Ніколасом Кейджем

З 15 серпня в український прокат виходить друга частина сатиричної комедії про супергероїв "Пипець 2", трилер "Параноя" з Гарі Олдманом і Харрісоном Фордорм, трилер "Мерзла земля" з Кейджем і Джоном Кьюсаком, історія дівчини-вампіра, бойовик "Влада переконань" і чергова екранізація "Ромео і Джульєтти".

На екрани з 15 серпня виходить вісім кінопрем'єр. Так, в українському прокаті стартує друга частина сатиричної комедії про супергероїв "Пипець 2" з юною зіркою Хлоєю Грейс Морец у ролі Убивашки і Аароном Тейлор-Джонсоном в якості головного героя і Джимом Керрі.

У кінотеатрах також два трилери: "Параноя" з Гарі Олдманом, Ліамом Хемсвортом, Ембер Херд і Харрісоном Фордорм, а також "Мерзла земля" з Ніколасом Кейджем і Джоном Кьюсаком.

Окрім того, на екранах історія двох вампірш "Візантія", бойовик "Влада переконань" і чергова екранізація "Ромео і Джульєтти" для "покоління Youtube".

Пипець 2 / Kick-Ass 2
США, Великобританія, 2013
Жанр: бойовик, комедія, триллер
100 хв / 01:40

Як і було сказано у завершенні першої стрічки, у Пипця з'явилися послідовники - свого роду месники у масках, на чолі яких стоїть безбашений Полковник. На жаль, за ними починає полювати Кривавий Угар - у сиквелі Мазафакер - і тільки Убивашка здатна протистояти цьому. Супергерої спробували стати звичайними підлітками - Дейвом і Мінді. Але вони хочуть створити команду супергероїв.

Мінді у костюмі убивашки ловлять копи, і після арешту їй доводиться забути про геройське минуле і спробувати жити як звичайна дитина, залишившись наодинці зі страшним світом школи з нещадними старшокласниками, в результаті чого Пипець позбавляється напарника і вступає до лав команди "Справедливість Назавжди" під проводом колишнього злочинця на прізвисько Полковник Зоряно-Смугастий. А Мазафакер, перший у своєму роді суперлиходій, збирає у свою чергу лігу лиходіїв, з метою помсти Убивашці і Пипцю за смерть свого батька. Тепер йому доведеться вступити в сутичку з усіма супергероями команди.

Режисер: Джефф Уодлоу. У ролях: Аарон Тейлор-Джонсон, Хлоя Грейс Морец, Крістофер Мінц-Плассе, Джим Керрі.


Візантія
Великобританія, США, Ірландія
Жанр: драма, трилер, фентезі
118 хв. / 01:58

Клара і Елеанора переїжджають у невелике англійське містечко. У зв'язку з цією подією народжується безліч таємниць, інтриг і пліток. Жителі намагаються зрозуміти, хто насправді Клара і Елеанора - дві сестри, або ж матір і дочка. Клара влаштовується на роботу у паб, а молодша, Елеонора, ходить до школи, де одного разу зізнається, що їй більше 200 років і вона харчується людською кров'ю. Її однокласники думають, що вона божевільна, але Елеонора все ж знаходить друга в особі Френка, який навчається вдома і вважається аутсайдером.

Режисер: Ніл Джордан. У ролях: Сірша Ронан, Беррі Кессін, Джемма Артертон, Сем Райлі, Джонні Лі Міллер.


Параноя
Жанр: драма, триллер
100 хв / 01:40

Адам Кессіді - типовий "білий комірець", намагається досягти успіху на посаді молодого фахівця у великій телекомунікаційній корпорації. Після однієї дуже дорогої помилки він стикається віч-на-віч з безжальним президентом компанії, який погоджується не звільняти винного за однієї умови: Адам повинен шпигувати за старим наставником свого боса...

Режисер: Роберт Лукетіч. У ролях: Ліам Хемсворт, Гарі Олдман, Ембер Херд, Харрсон Форд.


Мерзла земля
Жанр:
триллер
105 хв. / 01:45

Всі були впевнені, що Роберт Хансен - пристойний сім'янин, власник пекарні і славний мисливець. Ніхто не підозрював, що насправді він - безжалісний маніяк, який викрав і вбив більше двадцяти жінок. І тільки 17-річній Сінді Полсон вдалося втекти від убивці. Вона наводить на слід маніяка поліцейського, який починає небезпечне розслідування. Йому ніхто не вірить: Хансен - дуже пристойна людина для такого звинувачення... Але наполегливий коп знає свою справу і мусить дійти до кінця...

Режисер: Скотт Уокер. У ролях: Ніколас Кейдж, Джон Кьюсак, Фіфті Сент, Ваннеса Хадженс.


Влада переконань
Жанр: бойовик, детектив, драма, триллер
95 хв / 01:35

Через двадцять хвилин життя у маленькому містечку у Новому Орлеані круто зміниться. Як? Варіантів - безліч, адже за ці 20 хвилин може статися величезна кількість подій. Полісмени, шпигуни, безпритульні, кримінальні авторитети, релігійні лідери, міські роззяви... - кожен може зробити щось, що розверне історію в іншому напрямку. Адже всі ми нерозривно пов'язані один з одним, навіть якщо не підозрюємо про це! Вибір маленької людини може вплинути на найбільші події у світі...

Режисер: Леоне Маркуччі. У ролях: Крістофер Уокен, Крістіан Слейтер, К'оріанка Кілчер.


Ромео і Джульєтта
Нова Зеландія
Жанр: мюзикл
97 хв. / 01:37

Кожне покоління переосмислює історію Ромео і Джульєтти по-своєму, щоб вона знаходила відгук у серцях сучасного покоління, з її своєрідною емоційністю, досвідом і поглядами. Ця історія для покоління YouTube. Фільм, у якому обігруються смаки сучасної молоді, яка звикла приймати гламур з брудом, комічне з трагічним, красиве з химерним, а продажне з піднесеним.

Режисер: Тім ван Даммен. У ролях: Сара Валентайн, Даллас Барнетт, Сара Хуболт. !zn

Читайте також:

На театральному фестивалі в Единбурзі показали виставу про Юлію Тимошенко

Пітер Джексон завершив зйомки "Хоббіта"