UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кінопрем'єри тижня: "Дівчина з Данії", "Джой", "П'ята хвиля" і фільм з Заком Ефроном

Глядачі також зможуть побачити новий фільм жахів і романтичну комедію.

У четвер, 21 січня, в кінопрокат виходить шість новинок. Глядачі зможуть подивитися на перевтілення Едді Рейдмэйна в жінку, побачити "хтивого дідуся" Роберта Де Ніро, подивитися новий фільм з Дженніфер Лоуренс і Бредлі Купером.

"Дівчина з Данії"

США, 2015

Режисер: Том Хупер

У ролях: Едді Редмейн, Алісія Вікандер, Тусе Сильберг, Адріан Шиллер, Ембер Херд, Еміральд Феннел, Генрі Петтігрю, Клаус Бує, Пітер Крег, Анджела Каррен.

Тривалість: 119 хв.

Дія відбувається в 1920-х роках в Копенгагені. Ілюстратор і художник Герда Вегенер просить свого чоловіка Ейнара Вегенера попозувати в якості жіночої моделі. Портрети набувають популярності і Герда продовжує писати картини зі своїм чоловіком в якості жінки. Ейнару подобається власна жіноча зовнішність і він починає жити під ім'ям Лілі Ельбі. Згодом Ельбі стає першою людиною, що пройшла хірургічну корекцію статі.

"Джой"

"Джой"
Кинопоиск

США, 2015

Режисер: Девід О. Расселл

В ролях: Дженніфер Лоуренс, Роберт Де Ніро, Бредлі Купер, Едгар Рамірес, Дайан Ледд, Вірджинія Медсен, Ізабелла Росселліні, Даша Поланко, Елізабет Рем, Сьюзен Луччі.

Тривалість: 108 хв.

Історія розповідає про непросте життя матері-одиначки в Лонг-Айленді, яка стала одним з найуспішніших підприємців країни.

"Хтивий дідусь"

"Хтивий дідусь"

США, 2016

Режисер: Ден Мазер

В ролях: Роберт Де Ніро, Зак Ефрон, Зої Дойч, Обрі Плаза, Джейсон Манцукас, Дермот Малруні, Джуліанна Хаф
Джеффрі Бауер-Чепман, Брендон Майкал Сміт, Джейк Пикинг.

Тривалість: 102 хв.

Джейсон, поступливий правильний хлопець, напередодні весілля їде в розважальну поїздку до моря зі своїм дідом, відставним генералом з легкою вдачею, бурхливою фантазією і цілком певними потребами... І, схоже, дідусеві канікули змінять життя Джейсона назавжди.

"П'ята хвиля"

"П'ята хвиля"
Кинопоиск

США, 2016

Режисер: Дж. Блейксон

У ролях: Хлоя Грейс Морец, Меттью Зук, Габріела Лопес, Бейлі Енн Бордерс, Нік Дж. Робінсон, Рон Лівінгстон, Меггі Сіфф, Закарі Артур, Підлогу Райден.

Тривалість: 112 хв.

Перша хвиля залишила за собою імлу. Від другої встигли втекти тільки найбільш везучі. Але навряд чи можна назвати везучими тих, хто вцілів після третьої. А четверта хвиля стерла всі людські закони, натомість встановила свій, один-єдиний: хочеш жити - не вір нікому. І ось вже накочує п'ята хвиля.

"Останній обряд"

"Останній обряд"

США, Великобританія, 2015

Режисер: Вілл Кенон

У ролях: Марія Белло, Френк Грілло, Коуді Хорн, Дастін Мілліган, Меган Парк, Скотт Мехловиц, Аарон Йу, Алекс Гуд, Ештон, Терренс Розмор.

Тривалість: 83 хв.

Моторошне вбивство відбувається в покинутому будинку. Поліція виявляє три трупи і одного свідка, що вижив. Він розповідає, що його друзі загинули під час спіритичного сеансу.

"Статус: Вільний"

"Статус: Вільний"
Кинопоиск

Росія, 2015

Режисер: Павло Румінов

У ролях: Данило Козловський, Єлизавета Боярська, Володимир Селезньов, Ігор Войнаровський, Наталія Анісімова, Пауліна Андрєєва, Надія Звенигородська, Мілош Румінов, Михайло Крилов, Катрін Ассі.

Микита і Афіна - ідеальна пара... Як палички Твікс. Як Бред Пітт та Анджеліна Джолі. Але... тільки на думку Микити. Раптово Афіна повідомляє, що йде від нього. Причому - до 40-річного стоматолога. Микита не згоден з таким поворотом долі і обіцяє Афіні, що поверне її за тиждень. Що готовий зробити відчайдушний стендапер, щоб повернути свою любов?