UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кінопрем'єри тижня: Де Ніро і Томмі Лі Джонс у "Малавиті", перегони "Формули-1", Сталлоне та Шварценеггер

В українському прокаті з 17 жовтня стартують шість новинок: комедійний бойовик з Робертом Де Ніро у ролі мафіозі, біографічні "Перегони" з Крісом Хемсвортом, Сталлоне зі Шварценеггером і нова екранізація "Ромео і Джульєти".

На екрани з 3 жовтня виходять шість кінопрем'єр: "Малавіта", "Перегони", "Ромео і Джульєтта", "План втечі", "Лімб", "Відьми з Сугаррамурди".

Малавіта / The Family
США, Франція, 2013
Жанр: бойовик, комедія 111 хв / 01:51

Що ви знаєте про своїх сусідів? Особливо про тих, які заявляються серед ночі... Так, одного разу на тихій вуличці провінційного французького містечка оселився письменник з прізвищем Блейк, зі своїм сімейством і собакою Малавітою. На цьому багатовіковий спокій міста закінчився. Чому згорів місцевий супермаркет? Чим ризикує повільний водопровідник? Що лежить у рюкзаку у милого хлопця у бриджах? Хто б міг уявити, що насправді містер Блейк - колишній голова мафії, якого влада ховає тут від переслідування. І ось до містечка приїжджають люди "Коза Ностри"...

Режисер: Люк Бессон. У ролях: Роберт Де Ніро, Мішель Пфайффер, Томмі Лі Джонс, Діанна Агрон.


Перегони /
Rush
США, Німеччина, Великобританія, 2013
Жанр: бойовик, драма, біографія, спорт
123 хв / 02:03

70-ті роки XX століття. Золотий час "Формули-1": обтічні форми гоночних машин, брутальні на треку і ніжні у звичайному житті гонщики, сексуальні шанувальниці, літри шампанського на фініші для переможця... Два непримиренних суперники в історії перегонів - чарівний плейбой-англієць Джеймс Хант і дисциплінований перфекціоніст-австрієць Нікі Лауда - доводять себе до межі фізичної і психологічної витривалості заради тріумфу на трасі. Для них немає легких шляхів до перемоги і права на помилку. Єдиний промах гонщикам може коштувати кар'єри і навіть життя.

Режисер: Рон Ховард. У ролях: Кріс Хемсворт, Даніель Брюль, Олівія Уайлд


План втечі / Escape Plan
США
Жанр: бойовик, детектив, трилер
116 хв / 01:56

Один із найвидатніших світових фахівців з систем безпеки Рей Бреслін (Сталлоне) погоджується на останню ризикову операцію: втекти з суперсекретної високотехнологічної в'язниці, яку називають "Могилою". Однак його підставляють і садять до супертюрми, звідки ще ніхто не тікав. Тим більше, що свого часу саме Бреслін налаштовував місцеву систему безпеки.

Ошуканий Бреслін змушений вдатися до допомоги напарника - ув'язненого Еміля Ротмайера (Шварцнеггер), щоб розробити відчайдушний і практично не здійсненний план втечі з найбільш захищеної в'язниці у світі! Нашому герою всього лише треба перехитрити самого себе, щоб покинути стіни негостинного притулку. А вже там, за межами в'язниці, він візьметься за пошуки того, хто влаштував все це.

Режисер: Мікаель Хофстрем. У ролях: Сильвестр Сталлоне, Арнольд Шварценеггер, Джеймс Кевізел.


Ромео і Джульєтта
Великобританія, Італія, Швейцарія
Жанр: драма, мелодрама
118 хв. / 01:58

Верона. Епоха Раннього Відродження. Юнак і дівчина з ворогуючих родин закохуються один в одного. Рок не дає їм бути разом. Лише смерть на піку забороненої пристрасті допомагає Ромео і Джульєтту врятувати свою любов.

Режисер: Карло Карлей. У ролях: Дуглас Бут, Хейлі Стайнфелд, Деміен Льюїс.

Лімб
Жанр: детектив, триллер, жахи
97 хв. / 01:37

На перший погляд, Ліза з її молодшим братом і батьками - абсолютно звичайна сім'я. Але ніхто, крім дівчинки, не підозрює, що вони проживають один і той же день вже не вперше...

Режисер: Вінченцо Наталі. У ролях: Ебігейл Бреслін, Пітер Аутербрідж, Мішель Нолден.

Відьми з Сугаррамурди / Las brujas de Zugarramurdi
Іспанія, Франція, 2013
Жанр: драма, комедія, жахи
113 хв

Троє невдалих злодюжок потрапляють у зачароване місто, де протягом століть правлять бал підступні відьми. Завдання героїв просте - забратися зі страшного місця. Для цього треба не закохатися у мешканок цього згубного місця... Сюжет засновано на справжній історії, яка трапилася тут у початку XVII століття, коли одна з мешканок села заявила, що вона відьма і регулярно бере участь у шабаші у ближніх печерах зі своїми сусідками. Тоді Свята Інквізиція заарештувала майже все населення Сугаррамурди та навколишніх сіл (близько 300 осіб), влаштувавши суд у справі "Відьмацького села", який тривав два роки. В результаті у 1610 році 40 жителів села були звинувачені у чаклунстві, а 11 з них - спалені на вогнищі. Відтоді Сугаррамурди закарбувалися у колективній пам'яті як житло відьом.

Режисер: Алекс де ла Іглесіа. У ролях: Хав'єр Ботет, Маріо Касас, Уго Сілва, Кармен Маура, Карлос Аресес. !zn

Читайте також:

Росія висунула на "Оскар" фільм "Сталінград"

Український фільм "Параджанов" буде боротися за "Оскар"

Нову серію фільмів про світ Гаррі Поттера буде знято за сценарієм Джоан Роулінг