UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кінопрем'єри тижня: "Бен-Гур" Бекмамбетова і Том Хенкс у фільмі Клінта Іствуда

Скандальну "Служницю" південнокорейського режисера Пака Чхан-ука, яка також з'явилася в українському прокаті, вперше показали на Каннському фестивалі в цьому році, де вона була номінована на приз за висвітлення ЛГБТ-теми в кіно, але програла.

В український кінопрокат у четвер, 8 вересня, виходить п'ять новинок: спільна робота Клінта Іствуда і Тома Хенкса про "Диво на Гудзоні", ремейк "Бен-Гура" від Тимура Бекмамбетова, південнокорейський еротичний трилер "Служниця", комедія по Джейн Остін "Любов і дружба", а також фільм для сімейного перегляду "Арло: Балакуче порося".

Чудо на Гудзоні / Саллі / Sully

США, 2016

Режисер: Клінт Іствуд

В ролях: Том Хенкс, Аарон Екхарт, Анна Ганн, Лора Лінні, Відбиранням Різер, Джеррі Феррара, Кріс Бауер, Моллі Хэйгэн

Те, що сталося 15 січня 2009 року, назвуть "Дивом на Гудзоні". В той день капітан рейсу 1549 Чеслі Салленбергер здійснив аварійну посадку літака A320 на холодні води річки Гудзон в Нью-Йорку. При цьому ніхто з знаходилися на борту 155 людей не постраждав. Але, незважаючи на всі почесті з боку громадськості та ЗМІ, було розпочато розслідування, яке загрожувало професійної репутації і багаторічній кар'єрі капітана Саллі.

"Бен-Гур"

Бен-Гур /Ben-Hur

США, 2016

Режисер: Тимур Бек

В ролях: Джек Х'юстон, Тобі Кеббелл, Родріго Санторо, Назанін Бониади, Айєлет Зурер, Йохан Філіп Асбек

Історія Бен-Гура, нащадка знатного іудейського роду, який був відданий своїм кращим другом-римлянином. Провівши багато років у рабстві на римських галерах, Бен-Гур в результаті отримує можливість повернутися на батьківщину і помститися кривдникові.

"Служниця"

Служниця/Agasshi

Південна Корея, 2016

Режисер: Пак Чхан-ук

У ролях: Кім Мін-хі, Кім Тхе-ри, Ха Джон-у, Чо Джин-ун, Кім Хе-сук, Мун З-ри

30-ті роки минулого століття. Корея, окупована японцями. Шахрай на прізвисько Граф пропонує бідній дівчині Соку взяти участь в справі, обіцяючи солідний заробіток. План афериста наступний. У величезному маєтку, не спілкуючись із зовнішнім світом, живе багата японка Хидеко. Однак її дядько, який контролює кожен крок дівчата, зрідка влаштовує прийоми для місцевих аристократів. Граф розраховує зачарувати Хидеко, втекти з нею в Японію, одружитися, оголосити її божевільною, запроторити в дурдом і оволодіти всім багатством. А Соці повинна йому допомогти, найнявшись на службу до Хидеко. Що вона і зробила. Але раптово ідеальний задум Графа опинився під загрозою.

"Любов і дружба"

Любов і дружба / Love & Friendship

Ірландія, Нідерланди, Франція, США, Великобританія, 2016

Режисер: Уіт Стіллман

В ролях: Кейт Бекінсейл, Хлоя Севіньї, Завьер Семюел, Морфидд Кларк, Емма Грінвелл Джастін Едвардс, Джеймс Фліт, Дженн Мюррей

Прекрасна молода вдова леді Сьюзан приїжджає в маєток родини покійного чоловіка перечекати, поки у вищому суспільстві перестануть говорити про її походеньки, і придумати, як поправити своє фінансове становище. Не втрачаючи часу дарма, вона вирішує підшукати собі багатого чоловіка і своєї юної доньки. У хід йдуть не тільки краса і чарівність, але і гострий насмішкуватий розум і неймовірний талант плести інтриги

"Арло: балакуче порося"

Арло: Балакуче порося / Arlo: The Burping Pig

США, 2016

Режисер: Тому ДеНуччи

В ролях: Дрейк Белл, Джозеф Лоуренс, Дженніфер Біні Тейлор, Ліндсі Бланчард, Джонатан Липники, Ембер Монтана, Білл Моусли, Майк Черроне

Порося Арло, вихованець дівчинки Талії, постійно потрапляє в комічні ситуації і радує оточуючих. А Талія і однокласники, дякую поросяті, стали ще більше дружити.