UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кеті Перрі названа найбільш високооплачуваною співачкою за версією Forbes

За рік співачка заробила 83 мільйони доларів.

Американський журнал Forbes склав список із 10 найбільш високооплачуваних співачок світу. Перше місце в рейтингу, опублікованому на сайті видання, зайняла Кеті Перрі, якій вдалося заробити 83 мільйони доларів за рік.

Як відзначають укладачі рейтингу, в 2015 році Перрі вже була лідером списку, тоді вона заробила 135 мільйонів за рік. В цьому році зайняти перше місце їй багато в чому вдалося завдяки концертному туру, в ході якого вона отримувала по мільйону доларів за вечір. Крім того, членство в журі шоу American Idol принесло їй ще 20 мільйонів.

На другому місці розмістилася Тейлор Свіфт з доходом 80 мільйонів доларів, а замикає трійку лідерів Бейонсе і її дохід в 60 мільйонів.

У топ-10 також пішли Пінк (52 мільйони доларів), Леді Гага (50 мільйонів), Дженніфер Лопес (47 мільйонів), Ріанна (37,5 мільйонів), Хелена Фішер (32 мільйони), Селін Діон (31 мільйон) і Брітні Спірс (30 мільйонів).

Раніше Forbes склав список найбільш високооплачуваних актрис, перше місце в якому зайняла Скарлетт Йоханссон. За минулий рік актриса заробила 40,5 мільйонів доларів.