UA / RU
Підтримати ZN.ua

Каньє Уест презентував новий альбом Donda, який присвятив своїй матері

Він безкоштовно роздав 5000 квитків викладачам, співробітникам і студентам з університетів рідного міста.

Американський репер Каньє Уест провів презентацію свого нового альбому Donda, повідомляє Associated Press. Прослуховування відбулося на Mercedes Benz Stadium в Атланті, а пряму трансляцію івенту провели на Apple Music.

На захід Уест запросив своїх рідних і друзів - Ріка Росса, Хлою Кардаш'ян, та свою колишню дружину Кім Кардаш'ян. Крім цього, Каньє Уест роздав 5000 безкоштовних квитків на презентацію нового альбому студентам і викладачам з університетів Атланти.

Каньє вийшов до глядачів в червоному одязі, помаранчевих кросівках і з маскою на обличчі. Увесь час презентації альбому Уест ходив, падав по спеціально обладнаному величезному майданчику в центрі стадіону. 

Увесь альбом Каньє Уест присвятив своїй покійній матері Донді, яка померла у віці 58 років через ускладнення після перенесеної пластичної операції.

У новому альбомі 15 треків. У записі брали участь Тревіс Скотт, Pusha T, Baby Keem, Playboi Parti, Pop Smoke, Lil Baby, Lil Durk, Jeremih, Roddy Riich і Post Malone.

Читайте також: Репер DMX помер

Нагадаємо, раніше ми писали, хто з музикантів в США заробив більше грошей в 2020 році - рейтинг Billboard. У трійці лідерів Тейлор Свіфт, Post Malone і Селін Діон.