UA / RU
Підтримати ZN.ua

Kalush Orchestra та The Rasmus записали кавер легендарної In The Shadows

Тепер пісня називається In The Shadows of Ukraine.

Український гурт Kalush Orchestra та фінський колектив The Rasmus записали кавер на легендарну пісню In The Shadows. Гурти вже співали цю композицію разом під час «Євробачення», в якому обидва брали участь. Українці перемогли цього року.

«Наша місія полягає в тому, щоб розповісти якомога більшій кількості людей про війну та мужність народу України. Тому ми вирішили записати відео на цю пісню», - йдеться в описі кліпу на YouTube.

Читайте також: Джамала представила зворушливу пісню про закінчення війни

У пісні також звучать слова українською: «Болить серденько в нашої неньки, Не плач, рідненька, наш час вже близенько! Встану раненько, обійму стареньку. Сонце зійде, зникнуть всі вороженьки!». За ними слідує куплет українською, який зачитав лідер Kalush Orchestra Олег Псюк.

Нагадаємо, у травні Kalush Orchestra разом із Фондом Сергія Притули влаштували аукціон, на якому продали свою нагороду, одержану за перемогу на «Євробаченні». У такий спосіб вони зібрали гроші на потреби Збройних сил нашої країни.

Кришталевий мікрофон було продано за 900 тисяч доларів. Вони пішли на придбання комплексу безпілотників PD-2 для української армії.