UA / RU
Підтримати ZN.ua

Я просто хочу повернути собі своє життя: Брітні Спірс виступила проти опікунства свого батька

За словами співачки, батько контролював її "на 100 000%".

Американська поп-зірка Брітні Спірс виступила проти свого опікунства на слуханнях в Лос-Анджелесі, повідомляє BBC News.

"Я пережила травму. Я просто хочу повернути собі своє життя", - сказала вона.

Брітні Спірс заявила, що втомилася від примусового контролю і хоче повернути свої права. Вона додала, що хоче вийти заміж за свого коханого Сема Асгарі і завести дитину, але опікунство їй цього не дозволяє.

"Я хочу покласти край цьому опікунству, яке на мене наклали без перевірок. Воно приносить мені більше шкоди, ніж користі. Я заслуговую просто жити", - заявила Спірс у 20-хвилинному зверненні по телефону.

Шанувальники підтримували Брітні під час судового слухання. Десятки фанатів руху #FreeBritney зібралися біля будівлі суду, тримаючи в руках плакати з написами "Звільни Брітні зараз!" і "Геть з життя Брітні!" Саме фанати організували рух #FreeBritney, побачивши заклики про допомогу в фотографіях, якими Спірс ділилася в соцмережах, і виступили за перегляд справи.

Батько співачки Джеймі Спірс отримав опікунство над своєю дочкою за рішенням суду в 2008 році після того, як вона була госпіталізована через побоювання з приводу її психічного здоров'я.

Проблеми з психічним здоров'ям збіглися з розлученням з Кевіном Федерлайном і боротьбою за опіку над їхніми двома дітьми. Згідно з юридичною угодою, Спірс не контролювала своє життя і фінанси з 2008 року, не дивлячись на те, що продовжувала давати концерти.

Читайте також: Брітні Спірс, Дженніфер Лопес, P!nk та інші зірки представили пісню в пам'ять про загиблих у Орландо

Журнал Billboard опублікував список кращих 30-ти музичних відеокліпів за останні 30 років. Рейтинг був складений на основі опитування читачів видання, що проводилося на офіційному сайті Billboard. Кращим кліпом 1990-х стало відео на композицію Брітні Спірс Baby One More Time.