UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Я не просила рятувати мене кулями»: гурт The Hardkiss випустив нову пісню

Композиція отримала назву "Як ти?".

Український гурт The Hardkiss представив пісню під назвою «Як ти?». Як повідомляється на каналі гурту на YouTube, кошти від прослуховування пісні будуть передані на гуманітарні потреби, спричинені військовим вторгненням Росії в Україну.

«"Як ти? – нове "Я люблю тебе". Так починається мій кожен ранок, день і вечір з батьками, командою, друзями. Як і в кожного українця. У цих двох словах наша любов, турбота, переживання, страх. Найважливіше, щоб відповіли на дзвінок та повідомлення, лише тоді видихаєш. Місяць я не наважувалася сісти писати, мене охоплювала ненависть і лють. А потім я вирішила, що не зможу інакше пережити ці емоції, потрібно викричати цей біль. Я відчуваю, що будуть ще написані пісні про вдячність і захоплення нашою нацією в боротьбі з російськими окупантами. Пісні про кохання, про надію… А поки що — "Як ти?"», - прокоментувала появу пісні фронтвумен гурту Юлія Саніна.

Читайте також: Сергій Бабкін написав пісню про війну в Україні

Нагадаємо, Верховний комісар ООН з прав людини Мішель Бачелет заявила, що її слідчі розслідують 24 випадки застосування російськими військами касетних боєприпасів. Вона розповіла, що від ракетних ударів та обстрілів постраждали лікарні, водопостачання та адміністративні будівлі.