UA / RU
Підтримати ZN.ua

Гурт The HARDKISS представив нову пісню

Пісня «Обійми» стала саундтреком до короткометражного фільму Каті Царик.

Український гурт The HARDKISS представив сингл «Обійми» - саундтрек до короткометражного фільму Каті Царик, яка також виступила режисером кліпу. Як зізналася фронтвумен гурту Юлія Саніна, це друга пісня за 10 років існування колективу, яка була написана спеціально для фільму.

«Не потрібно слів, не потрібно подарунків. Вони не роблять нас щасливими, якщо кохана людина забуває про найпростіше і таке необхідне - обійми. Це другий випадок за десять років існування гурту, коли я написала пісню спеціально для фільму. Я прочитала сценарій Каті і цього мені вистачило для натхнення. Мені здається, що наші «Обійми» максимально зійшлися», - поділилася Саніна.

Головну героїню кліпу зіграла Вікторія Карпінська, вона спускається в підземку, де ще більше занурюється в свої роздуми і переживання.

«Для того, щоб дозняти кліп нам довелося побудувати футуристичний тунель в павільйоні, в метро технічно не могли реалізувати задумане. Ми зібрали конструкцію заввишки в 8 і довжиною в 16 метрів. Ми вибрали прилади, які можуть переносити в іншу реальність, окреслити простір і нагадують те саме «світло в кінці тунелю», - розповідає художник з освітлення компанії Alight Євген Костира.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: Гурт O.TORVALD випустив кліп, знятий у форматі 360 градусів

Раніше кліп гурту Onuka на пісню Zenit отримав номінацію на престижному міжнародному кінофестивалі ARFF Barcelona. Ролик претендує на звання найкращого музичного відео.