UA / RU
Підтримати ZN.ua

Гурт Go_A представив кліп на пісню для «Євробачення»

Гурт також представив нову версію пісні «Шум».

Український гурт Go_A, який представлятиме Україну на конкурсі «Євробачення-2021», представив кліп на пісню «Шум», знятий для конкурсу. Як повідомляє «Новое время», колектив також записав нову версію композиції.

«В першу чергу було дуже складно обрізати першу версію «Шуму», тому що ми не планували її на «Євробачення» і вклалися в неї максимально. І коли нам сказали, що ми повинні адаптувати її під формат три хвилини, ми дуже довго не могли зрозуміти, що ж нам з неї вирізати, щоб в ній залишилася своя магія і концепція, яку ми закладали. Ми не стали нічим не жертвувати, а ми зробили сиквел, тобто другу серію «Шуму». Якщо в першій серії ми викликали «Шум», то в другій - весна вже прийшла», - розповіла, представляючи нову версії пісні, солістка Go_A Катерина Павленко.

Кліп був опублікований на офіційному каналі «Євробачення» на YouTube. За кілька годин з моменту виходу він зібрав понад 150 тисяч переглядів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: Вірменія відмовилася від участі в «Євробаченні» цього року

"Євробачення-2020" повинно було відбутися в Роттердамі 14-16 травня, участь у ньому підтвердила 41 країна. 18 березня стало відомо, що конкурс в цьому році проводити не будуть через поширення коронавірусу.

22 лютого відбувся фінал Національного відбору на "Євробачення", за результатами якого було визначено представник України на конкурсі. Цього року нашу країну мав представити гурт Go-A з піснею "Соловей".

Директор з управління персоналом НОТУ Вікторія Сидоренко заявила про те, що гурт представить нашу країну на конкурсі наступного року.