UA / RU
Підтримати ZN.ua

Хоакіна Фенікса затвердили на роль Джокера

Режисером картини виступить Тодд Філліпс.

Студія Warner Bros. офіційно розпочала роботу над фільмом про Джокера. Як повідомляє The Hollywood Reporter, Хоакін Фенікс уклав договір, згідно з яким він виконає роль противника Бетмена. Режисером і сценаристом картини виступить Тодд Філліпс.

Сценарій в студії описують так: "Це дослідження людини, відкинутої суспільством - не просто погляд на злий персонаж, але непроста і складна історія". Дата виходу фільму на екрани поки не називається, а його бюджет становить 55 мільйонів доларів.

Як підкреслює видання, картина буде більш похмурою і більш експериментальною в загальному напрямку і наповненні, ніж інші фільми, зняті по коміксах, і буде більше нагадувати кримінальну драму.

Крім того, Warner Bros. можливо також випустить інший фільм про Джокера, головну роль в якому виконає Джаред Лето, який вже грав лиходія в картині "Загін самогубців". Раніше Лето заявляв про те, що під час роботи над "Загоном самогубців" було знято стільки сцен за участю Джокера, що їх може вистачити на окрему картину.