UA / RU
Підтримати ZN.ua

Гурт "Бумбокс" провів акцію на адмінкордоні з окупованим Кримом

Акція була проведена на підтримку політв'язнів.

© instagram.com/boomboxfamily
Сцену під час акції розвернули в бік півострова окупованого
Сцену під час акції розвернули в бік півострова окупованого
© instagram.com/boomboxfamily
© instagram.com/boomboxfamily

У четвер, 19 липня, учасники гурту "Бумбокс" провели акцію біля пункту пропуску Каланчак на адмінкордоні з окупованим Кримом. Метою акції була підтримка політв'язнів, які незаконно утримуються в Росії і в Криму, і вимога звільнити їх. На акцію прийшли сотні людей, які хотіли підтримати гурт.

Як повідомляє "Крим. Реалії", сцена під час виступу була направлена в бік окупованого півострова, а перед нею був розгорнутий банер Free Sentsov, Free Crimea. Соліст гурту Андрій Хливнюк сказав про те, що вони не сподівалися на те, що на акцію прийдуть глядачі.

"Ми назвали це "Концерт для землі", тому що не очікували великого скупчення людей. Хотілося грати просто в полі тій території, на яку ми не можемо вільно приїхати і зіграти", - поділився він.

Фотографії з концерту з'явилися на офіційній сторінці "Бумбокс" в Instagram, діляться враженнями і відео з акції також шанувальники гурту на своїх сторінках у соціальних мережах.

А вот и видео со вчерашнего концерта Бумбокс на андмингранице с Крымом. Невероятно атмосферное и душевное. Смотрим, шерим