UA / RU
Підтримати ZN.ua

Головну роль у нових "Людях в чорному" зіграє жінка

Продюсери фільму не виключають участь Вілла Сміта.

У новому фільмі "Люди в чорному", про випуск якого стало відомо наприкінці вересня цього року, головну роль зіграє жінка. Про це заявила продюсер фільму Лорі МакДоналд. За її словами, "у головній ролі в четвертому фільмі буде видатна жінка", повідомляє ВВС.

МакДоналд і її чоловік Уолтер Паркс працювали над першими трьома фільмами "Люди в чорному", а тепер приступили до роботи над четвертим. Раніше також була поширена інформація про те, що Вілл Сміт не з'явиться в новому фільмі, на що Паркс відповів "ніколи не скидайте Вілла з рахунків".

Читайте також: В Карпатах знімають фільм про українських супергероїв

Фантастична комедія "Люди в чорному" є вільною адаптацією коміксу Лоуелла Каннінгема. Спецільне агентство здійснює моніторинг поведінки близько 1500 інопланетян, що живуть на Землі, і намагається тримати їх існування у таємниці від людей. Агент Кей (Томмі Лі Джонс) бере собі нового напарника, молодого копа Джеймса Едвардса (Уїлл Сміт), який стає агентом Джеєм, і разом вони намагаються зупинити діяльність чергового космічного нелегала, яикй щойно прибув на планету.

Фільм, що коштував 90 мільйонів доларів, отримав "Оскар" за грим і зібрав у світі 589 мільйонів, досі вважається кращою частиною трилогії. "Люди в чорному 2", які вийшли у 2002-му, зібрали 441 млн доларів, а третій фільм, запуск якого розпочався з незавершеним сценарієм, заробив 624 мільйони завдяки формату 3D.

Раніше повідомлялося про те, що Студія Marvel планує перезапустити франшизу про вампірів "Блейд". Центральною фігурою нового фільму стане жінка.