UA / RU
Підтримати ZN.ua

ГогольFest 2016 буде проводитися у форматі вікендів

Фестиваль охопить чотири вікенди у вересні 2016 року.

Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва ГогольFest 2016 буде проходити по вікендах, про це на зустрічі з арт-кураторами, чиновниками і дипломатами у театрі "Дах" розповів керівник ГогольFest Влад Троїцький.

За словами Троїцького, "наш досвід роботи на ВДНГ показав, що якщо фестиваль проводиться не в центрі міста, то ефективно працювати у вікенди – п'ятницю, суботу та неділю. Таким чином фестиваль охопить чотири вікенди, тобто 12 днів. А будні дні між цими презентаційними днями будуть "робочою зоною" – у ці дні проходитимуть воркшопи, майстеркласи, це буде внутрішня резиденція для професіоналів".

Читайте також: ГогольFest-2015 представить унікальний книжковий проект

У 2016 році фестиваль буде проводитися на базі "Арт заводу Платформа" - масштабного креативного простору, розташованого на Лівому березі Києва.

У 2015 році ГогольFest проходив на ВДНГ. Фестиваль об'єднав представників сучасного мистецтва з багатьох країн (серед них Франція, Швейцарія, Литва, Росія, Австрія). Головною подією першого дня став музичний перформанс Влада Троїцького "Мистецтво війни".