UA / RU
Підтримати ZN.ua

Французький дует dOP їде до Києва з благодійним концертом

Виручені кошти передадуть на допомогу дітям, які постраждали від війни.

Французький електронний дует dOP виступить у Києві 8 квітня. Мета концерту - разом із промо-групою APLAY, Barvy та Full Bar допомогти дітям, які постраждали від війни, через фонд Bon charity for Ukraine.

dOP - один із найнезвичайніших live-колективів сучасної електронної сцени. Вони грають переважно у жанрах deep house та techno, але ніколи не повторюють звучання треків. Щоразу це щось унікальне, за рахунок синтезатора чи вокалу.

Читайте також: Митці Фінляндії зібрали понад 2 млн євро на концерті для України

Дует – резиденти Boiler Room та гості Cercle, творці реміксів на треки Franz Ferdinand, Brigitte Fontaine, Claude VonStroke.

Вартість квитків на концерт – від 600 гривень, купити їх можна за посиланням.

Bon charity for Ukraine (Благодійна неприбуткова організація "Благодійний фонд "Благодійне об'єднання націй") працює з 2015 року. Фонд надає допомогу дітям та людям похилого віку на прифронтовій території України. З 24 лютого волонтери БОН допомагають військовим і тим, хто постраждав від війни.

Напрями діяльності: забезпечення доставки гуманітарної допомоги до деокупованих міст та сіл; здійснення адресної доставки необхідних речей для людей похилого віку, малозабезпеченим та людям з особливими потребами; забезпечення закладів охорони здоров'я медикаментами; допомога бездомним/домашнім/диким тваринам у складних умовах.