UA / RU
Підтримати ZN.ua

Фільм про Назарія Яремчука став найкасовішою документальною стрічкою українського прокату

Її вже подивилося 63 тисячі глядачів.

Фільм про Яремчука встановив рекорд українського прокату

Фільм про Яремчука встановив рекорд українського прокату

Фільм «Яремчук: Незрівнянний світ краси» за результатами третього вікенду в прокаті став наймасовішою документальною стрічкою в українському прокаті. Про це повідомляє Forbes з посиланням на Film.ua Group, яка займається дистрибуцією фільму.

За три вікенди в прокаті фільм зібрав 9,9 мільйона гривень, його подивилося майже 63 тисяч глядачів. Бюджет «Яремчук: Незрівнянний світ краси»  склав 2,5 мільйони гривень. Наразі прокат стрічки ще триває.

Читайте також: Disney працює над продовженням фільму «Диявол носить Prada»

Зазначається, що фільм про Яремчука обігнав попереднього рекордсмена – оскароносну стрічку Мстислава Чернова «20 днів у Маріуполі», яка зібрала дев’ять мільйонів гривень у прокаті. Втім, фільм все ще лишається лідером за кількістю переглядів – його подивилися 66 тисяч глядачів.

Одним з ключових елементів успіху «Яремчук: Незрівнянний світ краси» у Film.ua Group називають промокампанію. Втім, як розповіла керівниця кінотеатрального напрямку «Film.ua Дистрибуція» Надія Коротушка, на старт прокату вплинули труднощі у домовленостях з кінотеатрами.

«Нам доводилось буквально вмовляти кінотеатри в Черкасах, Рівному, в західній частині Україні, великі мережі взяти кіно в прокат», – заявила вона.