UA / RU
Підтримати ZN.ua

Джон Войт зніметься у спін-оффі Гаррі Поттера

Прем'єра фільму намічена на 18 листопада 2016 року.

Американський актор Джон Войт, відомий за фільмами "Скарби нації" і "Перл Харбор" зіграє в спін-оффі фільмів про Гаррі Поттера "Фантастичні звірі і місця їх проживання". Яку саме роль зіграє Війт, поки не уточнюється.

Крім нього до проекту долучаться також молоді актриси Джемма Чан, яка зіграла в декількох епізодах серіалів "Дотктор Хто" і "Шерлок", і Кармен Еджого, відома за драмою "Сельма".

Читайте також: Автор "Гри престолів" зіграє в серіалі про зомбі

Дія фільму розгорнеться приблизно за 70 років до подій поттеріани. Головний герой спін-оффу, Ньют Скамандер – зоолог, який займається вивченням невідомих живих істот. У США він повинен познайомитися з членами таємного товариства чаклунів, які допоможуть йому в дослідженнях.

Головну роль у фільмі зіграє Едді Редмейн, який завоював популярність після виходу стрічки "Всесвіт Стівена Хокінга". Також участь у проекті підтвердили Езра Міллер, Колін Фаррелл і Кетрін Уотерстон.

Сценаристом "Фантастичних звірів і місць їх проживання" виступить Джоан Роулінг, яка вже не раз підкреслювала, що фільми нової серії не будуть сіквелом франшизи про чарівника зі шрамом.