UA / RU
Підтримати ZN.ua

Джамала знялася у фільмі Netflix про «Євробачення»

Фільм «Євробачення: Історія вогненної саги» вже можна подивитися на стримінговому сервісі.

Українська співачка, переможниця «Євробачення 2016», Джамала знялася в фільмі Netflix, присвяченому пісенному конкурсу. Про це вона розповіла на своїй сторінці на Facebook.

«У липні минулого року я отримала лист приблизно такого змісту: «Дорога Джамала! Ми знімаємо фільм про «Євробачення». Ми дуже хотіли б, щоб ти прийняла в ньому участь, адже ти душа і серце «Євробачення»». І підпис: Девід Добкін і Вілл Феррелл. Серйозно? Мене запрошує зніматися режисер фільмів «Непрохані гості» та «Шанхайські лицарі» Девід Добкін і король комедії Вілл Феррелл? О це подія!», - поділилася співачка.

За її словами, на зйомках її вразило все, починаючи від ставлення до зелених зон біля локації, закінчуючи кількістю задіяних у виробництві людей і професіоналізмом знімальної групи. «Оператор Денні Коен (до речі, номінант на «Оскар»!) І режисер Девід Добкін дуже докладно пояснювали, що вони хочуть бачити в кадрі. Пізніше я познайомилася з Віллом Ферреллом, нереальною Рейчелл Макадамс (обожнюю «Щоденник пам'яті») і відомим красенем Деном Стивенсоном», - додала Джамала.

За її словами, на зйомках вона зустрілася також з переможцями «Євробачення» інших років. Серед них були Netta, Олександр Рибак, Loreen і Еліна Нечаєва.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Фільм «Євробачення: Історія вогненної саги» вже доступний для перегляду на Netflix.

Читайте також: Названо дати проведення "Євробачення-2021"