UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Дивні дива», «Відьмак» і «Емілі в Парижі»: що Netflix показав на презентації «Тудум»

Сервіс також розповів про п'ятий сезон «Корони».

Стрімінговий сервіс Netflix провів презентацію «Тудум», названу на честь фірмового звуку зі своєї заставки. На тригодинній події сервіс презентував трейлери своїх проєктів, а також розповів про нові фільми і серіали. Презентацією відомих шоу займалися зірки цих серіалів: діти з «Дивних див», Генрі Кавілл з «Відьмака» та інші.

Другий сезон «Відьмака»

Чекати на вихід другого сезону серіалу залишилося зовсім небагато - його випустять вже 17 грудня. Поки ж Netflix показав трейлер другого сезону і два уривки з нього.

«Дивні дива»

Сервіс випустив перший повноцінний трейлер четвертого сезону. Коли він вийде на екрани, поки невідомо, але став зрозумілий рік - 2022.

«Емілі в Парижі»

Ще один популярний серіал Netflix, продовження якого вийде 22 грудня. Судячи з трейлеру, Емілі відправиться в Сен-Тропе.

«Корона»

Поки трейлера або фрагмента з серіалу немає, але Netflix показав анонс нового сезону, в якому про шоу розповіла виконавиця ролі Єлизавети ІІ Імелда Стонтон. Продовження серіалу вийде в листопаді 2022.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

«Червоне повідомлення»

Netflix показав уривок з нового фільму з Дуейном Джонсоном, Раяном Рейнольдсом і Галь Гадот. Вийде він вже зовсім скоро - 12 листопада.

«Армія злодіїв»

Фільм-приквел до картини Зака Снайдера «Армія мерців». Він розповість про Людвіга Дітера - зломщика сейфів, який приєднався до компанії найбільш розшукуваних злочинців.

Читайте також: Вийшов трейлер серіалу Marvel «Соколине око»

Анонси продовжень серіалів

Netflix продовжив серіал «Статеве виховання» на четвертий сезон. А «Відьмака» продовжили на третій сезон.