UA / RU
Підтримати ZN.ua

Дуейн Джонсон знову став найбільш високооплачуваним актором світу за версією Forbes

За рік актор заробив 87,5 мільйонів доларів.

Американський журнал Forbes склав свій щорічний рейтинг найбільш високооплачуваних акторів світу. Його вже вдруге поспіль очолив Дуейн «Скеля» Джонсон, дохід якого за минулий рік оцінюється в 87,5 мільйонів доларів.

На другому місці в списку опинився Раян Рейнольдс, який за минулий рік заробив 71,5 мільйон доларів, а замикає трійку лідерів Марк Уолберг і його дохід в розмірі 58 мільйонів доларів за рік. До першої п'ятірки увійшли також Бен Аффлек (55 мільйонів доларів) і Він Дізель (54 мільйони доларів).

У другій п'ятірці рейтингу Forbes - Акшай Кумар (48,5 мільйона доларів), Лін-Мануель Міранда (45,5 мільйонів), Вілл Сміт (44,5 мільйона), Адам Сендлер (41 мільйон) і Джекі Чан (40 мільйонів).

Як відзначають укладачі рейтингу, грошовий успіх акторів в цьому році багато в чому визначається їхньою участю у фільмах Netflix. Так, сумарний дохід учасників рейтингу цього року становить 545,5 мільйонів доларів, понад чверть з яких їм заплатив стримінговий сервіс.

Наприклад, з 87,5 мільйонів доларів, які заробив Джонсон, 23,5 мільйона йому принесла участь у фільмі Netflix «Червоне повідомлення».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Раніше Forbes вперше представив рейтинг найбільш високооплачуваних зірок китайського відеосервісу TikTok. На перше місце рейтингу потрапила 19-річна Еддісон Рей Істерлінг, яка постить в TikTok свої танці.