UA / RU
Підтримати ZN.ua

Драму "Пульс" покажуть на кінофестивалях в США і Франції

Кінострічку відібрали для участі в конкурсі.

Український фільм "Пульс" представлять на кінофестивалях у французькій Ніцці і американському Річмонді. Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

Nice International Film Festival (NIFF) буде проходити з 31 травня по 4 червня в місті Ніцца (Франція). Фестиваль номінував «Пульс» відразу на 6 номінацій: кращий фільм, кращий художній фільм на іноземній мові, кращий режисер художнього фільму іноземною мовою (Сергій Чеботаренко), кращий актор фільму іноземною мовою (Станіслав Боклан), краща актриса фільму іноземною мовою ( Наталя Бабенко) і приз журі.

Наступним фестивальним майданчиком картини «Пульс» стане Richmond International Film Festival (RIFF). Подія буде проходити з 14 по 19 вересня 2021 в американському місті Річмонд, штат Вірджинія.

У січні стрічка перемогла на Flathead Lake International Cinemafest (США, Полсон), отримавши дві головні нагороди фестивалю - кращий фільм і кращий режисер.

Читайте також: Держкіно просить українців вибрати фільми до 30-ї річниці Незалежності

У зв'язку з введенням жорсткого карантину в багатьох містах України прокат фільму «Пульс» перенесений на літо 2021 року.

Повнометражний художній фільм «Пульс» створений на основі реальної історії української спортсменки, легкоатлетки, паралімпійської чемпіонки 2008 Оксани Ботурчук.

Раніше повідомлялося про те, що в США ставлять спектакль за «Грою престолів».