UA / RU
Підтримати ZN.ua

Для пасажирів київського метро встановили стенди з книгами

Серед перших видань, які для акції надали співробітники метрополітену, класика, детективи, іноземні розмовники, історія.

Дії посадовця кваліфіковані за ч. 2. ст. 364 КК України
Дії посадовця кваліфіковані за ч. 2. ст. 364 КК України

Київський метрополітен приєднався до буккроссингу: у вестибюлі станцій метро "Золоті ворота" і касовому залі станції "Політехнічний інститут" з'явилися книжкові полиці.

Про це йдеться на сторінці столичного метрополітену в Facebook.

Серед перших видань, які для акції надали співробітники метрополітену, класика, детективи, іноземні розмовники, історія та сучасники.

"Нам дуже хочеться зацікавити наших пасажирів та перетворити їхню поїздку на захоплюючу подорож. З книгами можна усе – мріяти, кохати, переміщатися у часі. Тому віримо, що запровадження буккроссингу у метро не тільки урізноманітнить поїздку, а й створить позитивний настрій", - заявила керівник прес-служби Наталія Макогон.

Метрополітен приєднався до буккроссингу*****Відтепер пасажири столичної підземки під годину поїздкі у метро читатимуть кн...

Posted by КП "Київський метрополітен" on 29 квітня 2015 р.

Читайте також: Кличко обіцяє демонтувати "небезпечні об'єкти" в переходах метро

Нагадаємо, 22 квітня, напередодні Всесвітнього дня книги та авторського права, у столичному Мистецькому арсеналі відкриється п'ятий, ювілейний міжнародний фестиваль "Книжковий арсенал".