UA / RU
Підтримати ZN.ua

Disney вирішила випустити продовження фільму «Король лев»

Режисером картини виступить Баррі Дженкінс.

Студія Disney працює над продовженням кіноадаптації мультфільму «Король лев», яка вийшла в 2019 році. Як повідомляє Deadline, режисером нового фільму виступить Баррі Дженкінс, який працював над драмою «Місячне сяйво», що отримала «Оскар».

Сценаристом картини буде Джефф Натансон, який працював і над першим «Королем левом». Відзначається, що він вже написав чернетку сценарію.

Новий фільм буде знятий з використанням тих же технологій, що й «Король лев» 2019 року. Видання підкреслює, що дати виходу фільму поки немає, але він однозначно буде одним із пріоритетів студії, оскільки перша картина зібрала в прокаті 1,6 мільярда доларів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: Джеймс Кемерон завершив зйомки «Аватара 2»

Оригінальний мультфільм "Король лев" був випущений студією в 1994 році і став одним з найуспішніших мультиплікаційних проєктів в історії, зібравши в світовому прокаті 968,6 мільйонів доларів. Мультфільм був удостоєний премії "Оскар" за пісню Елтона Джона Can You Feel the Love Tonight і музику Ганса Циммера. Крім того, саундтреки до фільму отримали дві премії "Греммі", а диск з ними був проданий тиражем 14 мільйонів екземплярів.