UA / RU
Підтримати ZN.ua

ДіКапріо не проти зіграти Путіна – The Guardian

За його словами, російська історія "достойна Шекспіра".

Він грав шахраїв-наркоманів фондової біржі, директорів ФБР з параноєю і соціопатів на великому екрані. Але Леонардо ДіКапріо обговорив можливість своєї найбільшої ролі: він хоче зіграти президента Росії Володимира Путіна.

Про це сьогодні пише The Guardian, з посиланням на останнє інтерв'ю американського актора. ДіКапріо назвав російського президента "дуже цікавим" персонажем.

"Я б його зіграв. Думаю потрібно зняти більше фільмів про історію Росії, тому що багато її епізодів достойні Шекспіра. І для актора – це дуже захоплююче. Зіграти роль Леніна теж було б цікаво. Я б також хотів знятися десь як Распутін", - сказав голлівудський актор.

Видання додає, що у нього був шанс вивчити поведінку російського президента особисто. ДіКапріо і Путін зустрічалися в 2010 році на конференції, присвяченій сибірським тиграм в Санкт-Петербурзі. Але, за його словами, розмова з президентом Росії тоді стосувалася лише тварин.

Нагадаємо, що нещодавно Леонардо ДіКапріо отримав премію кінокритиків США. Цю нагороду він отримав за роль у фільмі "Легенда Г'ю Гласса".