UA / RU
Підтримати ZN.ua

DC зробить Супермена геєм

Кларк Кент попрощається з нами

Художник DC Comics Ітан Ван Сківер під час інтерв'ю ComicArtistsPro Secrets на YouTube повідомив фанам про плани компанії щодо Супермена.

«Я тільки що дізнався, у мене є невелика інформація про плани DC. Поки цього ніхто не знає. Насправді це не повідомлялося нікому, крім мене», - пояснив він. «План такий... книга Супермена... я думаю, Кларк Кент попрощається з нами».

За словами Ван Сківера, сексуальність персонажа буде досліджена в історії Супермен: Син Кал-Ела.

Художник також розповів про те, що у DC «проблеми зі збереженням» авторських прав на Супермена протягом багатьох років через те, що він «старий». Художник пояснив, що у DC Comics було багато проблем, пов'язаних з торговою маркою Супермена і з його творцями, Джеррі Сігелом і Джо Шустером, оскільки DC не платило їм по заслугах.

«Я маю на увазі, що Супермен заробив мільярди, мільярди і мільярди доларів доходу, а ті два хлопчика, які створили Супермена, отримали «бупки», у них нічого не було», - розповів митець.

Ван Сківер продовжив: «Я думаю, Кларк Кент попрощається, і вони збираються замінити його Джонатаном Кентом, а потім оголосять, що Джонатан Кент - гей. Так що Супермен фактично гей, все. Він гей".

Читайте також: Рідкісний комікс про Супермена продали на аукціоні за рекордну суму

Як син Кларка Кента і Лоїс Лейн, Джонатан Кент успадкував сили і здібності, далеко перевершують здатності смертних хлопчиків.

Батькові надії важко виправдати, особливо коли твоїми батьками є Супермен і Лоїс Лейн. А Джон Кент - дитя двох світів. Наполовину кріптоніанец і наполовину людина, поява його сверхспособностей спонукало його піти по стопах батька. Але Джону потрібно багато чого довідатися про себе і про світ, перш ніж він зможе виробити звичку рятувати його.