UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Бумбокс» та Жадан присвятили новий кліп медикам та волонтерам

Кліп знято на пісню «Правда».

Гурт «Бумбокс» та Сергій Жадан представили нове відео на пісню «Правда», присвячене медикам та волонтерам. Як зазначається в описі ролика, його не можна назвати кліпом у класичному розумінні цього слова. Драматизм «Правди» залежить від не від майстерності сценариста та режисера, рівня гри та бюджету.

Читайте також: Гурт The Hardkiss представив кліп Festival

«Річ у тім, що герої "Правди" – справжні герої. Добровольці, медики, волонтери. Їхні імена та позивні вказані в титрах відео. Прочитайте їх, будь ласка, та постарайтеся запам'ятати. Завдяки самовідданій праці цих людей щодня вдається врятувати чиєсь життя. Як вони за такого пресингу примудряються ще щось знімати – це для нас загадка. Тим ціннішим є те, що ви зараз побачите», - йдеться в описі до ролика.

Учасники гурту також подякували Стасу Гуренку, який працював над відео не лише як режисер монтажу та один із операторів, але фактично став координатором проєкту. А також висловили подяку Андрію Хливнюку, якому належить ідея вшанування людей, які щодня ризикують життю, аби врятувати інших.

Оригінальна пісня "Правда" є саундтреком до фільму "Мирний-21". Він розповідає реальну історію луганських прикордонників, які у 2014 році дали відсіч окупантів, незважаючи на перевагу супротивника у силі та техніці.