UA / RU
Підтримати ZN.ua

BTS зняли в штаб-квартирі ООН кліп, який встановив рекорд

Кліп вже зібрав більше 10 мільйонів переглядів.

Південнокорейський гурт BTS виступив перед початком 76 сесії Генеральної Асамблеї ООН в Нью-Йорку. Там же учасники зняли кліп на пісню Permission to Dance, який вже побив рекорд за переглядами на YouTube-каналі ООН, повідомляє «Бабель».

Кліп знімали в залі Генеральної асамблеї і в саду. Тільки під час прямої трансляції ролик подивилися більше мільйона глядачів. На даний момент він зібрав понад 10,6 мільйона переглядів, встановивши рекорд за переглядами на каналі ООН.

Для порівняння, виступ Емми Уотсон подивилися 4,6 мільйона разів, а Леонардо ДіКапріо - 3,4 мільйона.

Учасники гурту прибули в Нью-Йорк як спеціальні посланці президента ООН з питань майбутніх поколінь і культури. Вони входили до складу місії Південної Кореї. Під час виступу музиканти розповіли про глобальні цілі боротьби з бідністю, нерівністю, несправедливістю і змінами клімату. Вони також торкнулися теми пандемії, закликавши всіх людей вакцинуватися.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: Зеленський в Нью-Йорку назвав Генассамблею ООН основним майданчиком по вирішенню питань Донбасу і Криму

Раніше сингл BTS Butter встановив відразу декілька світових рекордів. Один з них - за кількістю глядачів, яка стежила за його прем'єрою на YouTube. Так, прем'єрний показ Butter подивилися відразу 3,9 мільйона осіб.