UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Бріджертони» став найпопулярнішим серіалом Netflix

Перший сезон шоу подивилися 82 мільйони домогосподарств.

Серіал «Бріджертони» став новим рекордсменом стрімінгового сервісу Netflix, встановивши абсолютний рекорд. Як повідомляє Deadline, перший сезон шоу подивилися 82 мільйони домогосподарств по всьому світу.

Це на 19 мільйонів більше, ніж число переглядів за перші чотири тижні, яке прогнозували в Netflix. Таким чином, «Бріджертони» стали найуспішнішим серіалом сервісу. Він змістив на друге місце попереднього рекордсмена - «Відьмака», якого подивилися 76 мільйонів користувачів за перші 28 днів.

Разом з тим, рекорд серіалу варто оцінювати з поправкою на кількість передплатників Netflix. Так, «Бріджертони» добилися такого показника при 200 мільйонах передплатників, а «Відьмак» - при 176 мільйонах. Крім того, на успіх серіалу, ймовірно, вплинув і час його випуску - «Бріжертони» вийшли тоді, коли в багатьох країнах знову ввели жорсткі обмеження, викликані пандемією коронавірусу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: HBO Max хоче зняти анімаційний серіал за «Грою престолів» – ЗМІ

Дія серіалу «Бріджертони» розгортається в Лондоні епохи Регентства. Головні герої шоу - четверо братів і четверо сестер, які починають життя у вищому суспільстві. Головною метою першого сезону шоу було успішно видати заміж старшу дочку сімейства - Дафну. Шоу вийшло в грудні 2020 року і викликало неоднозначну реакцію в мережі через деякі невідповідності історичним реаліям.

Серіал вже продовжили на другий сезон.