UA / RU
Підтримати ZN.ua

Біллі Айліш отримала «Греммі» за саундтрек до фільму про Джеймса Бонда «Не час помирати»

Біллі Айліш обійшла Tейлор Свіфт, Синтію Еріво та інших музикантів.

Співачка і композитор Біллі Айліш і її брат і музичний партнер Фіннеас О'Коннелл забрали додому «Греммі», яку отримали на 63-й церемонії вручення нагород GRAMMY Awards. Премія ім дісталася в категорії «Краща пісня, написана для візуальних медіа» за композицію No time to die - саундтрек до 25-ї серії про агента 007 Джеймса Бонда, передає grammy.com.

Також були номіновані співачка Tейлор Свіфт за трек до мюзиклу «Кішки», Синтія Еріво з піснею до фільму «Гаррієт», композитори Крістен Андерсон-Лопес і Роберт Лопес та інші музиканти.

Кліп на заголовну пісню для фільму бондіани випустили в жовтні 2020-го. У кліпі можна побачити Айлиш, яка співає, стоячи біля мікрофона, а також кадри з нового фільму.

За сюжетом, Бонд повертається на службу після відставки. Його просить про допомогу старий друг - агент ЦРУ Фелікс Лайтер, який хоче відшукати викраденого вченого.

Кліп подивилися 3 млн разів менше, ніж за добу. Ролик потрапив в тренди YouTube.

Також «Греммі» удостоївся 20-річний діджей з Казахстану Іманбек Зейкенов/Imanbek. Він отримав нагороду за ремікс композиції Roses репера SAINt JHN.

Читайте також: Опубліковано трейлер документального фільму про Біллі Айліш

Раніше кліп Айлиш на пісню bad guy зібрав понад мільярд переглядів на YouTube. Це перший ролик виконавиці, якому вдалося домогтися такого результату.