UA / RU
Підтримати ZN.ua

Батько Брітні Спірс подав прохання про припинення опіки над нею

Джеймс Спірс просить суд «серйозно розглянути, чи є необхідність в такій опіці».

Батько американської співачки Брітні Спірс, Джеймс, який раніше офіційно заявив про намір відмовитися від опіки над нею, подав до суду відповідне клопотання. Як повідомляє The New York Times, Джеймс Спірс просить суд «серйозно розглянути, чи існує необхідність в такій опіці».

«Як містер Спірс говорив неодноразово, він хоче тільки найкращого для своєї доньки. Якщо міс Спірс хоче припинити опіку і вважає, що зможе сама впоратися зі своїм життям, містер Спірс вважає, що вона повинна отримати таку можливість», - заявила адвокат батька співачки Вівіен Лі Торін.

Вона також додала, що «міс Спірс останнім часом демонструє такий рівень незалежності, що виникає питання в необхідності опіки». Так, Торін привела в приклад новини про те, що співачка недавно їхала сама за кермом автомобіля, а також найняла власного адвоката. Раніше вона не могла цього зробити через обмеження по опіці.

Адвокат Брітні Спірс Меттью Розенгарт прокоментував клопотання, заявивши, що Джеймс Спірс не зможе ухилитися від відповідальності і уникнути дачі свідчень під присягою. Він також додав, що представники співачки продовжать розслідування фінансових зловживань з боку її батька.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: Адвокат Брітні Спірс вийшов зі справи про опікунство через 13 років роботи – ЗМІ

Батько співачки Джеймі Спірс отримав опікунство над своєю дочкою за рішенням суду в 2008 році після того, як вона була госпіталізована через побоювання з приводу її психічного здоров'я. Проблеми з психічним здоров'ям збіглися з розлученням з Кевіном Федерлайном і боротьбою за опіку над їхніми двома дітьми. Згідно з юридичною угодою, Спірс не контролювала своє життя і фінанси з 2008 року, не дивлячись на те, що продовжувала давати концерти.

30 червня суд Лос-Анджелеса відмовився задовольнити прохання адвокатів Брітні Спірс, які вимагали припинити опіку батька співачки над нею. Разом з тим, пізніше співачці дозволили найняти власного адвоката в справі про опікунство над нею.