UA / RU
Підтримати ZN.ua

Apple назвала переможців своєї музичної премії

Артистом року названий хіп-хоп виконавець Lil Baby.

Компанія Apple назвала переможців своєї премії Music Awards, яку цього року вручали вдруге. Головну нагороду і звання артиста року отримав 25-річний хіп-хоп виконавець Lil Baby.

«Цей рік дуже мене змінив. Тепер, коли я став артистом, я відчуваю, що мій голос може бути почутий за допомогою моєї музики і я повинен був щось сказати. І мої фани слухали. Дякую моїм фанам і дякую Apple Music за можливість спілкуватися з ними», - заявив музикант.

Проривом року назвали Megan Thee Stallion. Її спільні треки з Бейонсе і Карди Бі було прослухано в додатку Apple Music понад 300 мільйонів разів.

Найкращим автором пісні була визнана Тейлор Свіфт за альбом folklore. Відзначається, що в день свого виходу платівка Свіфт встановила рекорд, як поп-альбом, що найбільш прослуховується.

Піснею року була визнана The Box репера Родді Річа. Відзначається, що на музичному сервісі Apple її прослухали понад 460 мільйонів разів. Річ також отримав приз за кращий альбом з платівкою Please Excuse Me for Being Antisocial.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: Букерівську премію цього року отримав шотландський письменник Дуглас Стюарт

Раніше повідомлялося, що кліп Біллі Айліш на пісню bad guy зібрав понад мільярд переглядів на YouTube. Це перший ролик виконавиці, якому вдалося досягти такого результату.