UA / RU
Підтримати ZN.ua

Антоніо Бандерас зіграє у п'ятій частині фільму "Індіана Джонс"

Прем'єра стрічки запланована на 29 серпня 2022 року.

Відомий іспанський актор, Антоніо Бандерас приєднався до акторської групи у фільмі про пригоди археолога Індіани Джонса, повідомляє Deadline. Він гратиме разом з акторами Гаррісоном Фордом, Фібі Воллер-Брідж, Мадсом Міккельсеном, Бойдом Холбруком та іншими. 

На яку саме роль запросили Бандераса та сюжет нового фільму - не розголошують. Відомо лише те, що зйомки п'ятої частини розпочалися наприкінці липня. 

П'ятий фільм стане початком нової кіносерії. У стрічці мають з'явитися нові персонажі, які стануть центральними героями спін-оффу. А ще у "Індіани Джонса" може з'явитися приквел з Крісом Праттом та анімаційний серіал, який планує випустити Disney +.

Режисером стрічки став Джеймс Менголд, який зняв фільми "Перерване життя", "Переступити межу", "Росомаха: Безсмертний" і "Логан". Він також працює над фільмом як продюсер разом з Кетлін Кеннеді, Френком Маршаллом, Саймоном Емануелем і Стівеном Спілбергом. 

Музику до стрічки "Індіана Джонс 5", як і до попередніх частин франшизи, напише Джон Вільямс. Сценарій картини написали Джез Баттерворт, Джон-Генрі Баттерворт і Джеймс Менголд. 

Читайте також: Антоніо Бандерас вилікувався від COVID-19

Нагадаємо, що серіал "Локі" від Marvel продовжили на другий сезон. Кількасекундний тизер нового сезону сховали за титрами у шостому епізоді першого сезону. Поки що залишається загадкою дата прем'єри другого сезону серіалу "Локі", але головну роль гратиме Том Хіддлстон.