UA / RU
Підтримати ZN.ua

Анджеліна Джолі стала найвпливовішою зіркою Голлівуду за версією Forbes

Нещодавно стало відомо, що Джолі, чия мати померла від раку грудей у віці 56 років, перенесла операцію з видалення молочних залоз. Як розповіла сама актриса у колонці газети New York Times, вона зважилася на це після того, як лікарі виявили у неї ген BRCA1, що провокує розвиток раку молочної залози і яєчників.

Американська кінозірка Анджеліна Джолі посіла перше місце серед 100 найвпливовіших актрис Голлівуду, повідомляє журнал Forbes.

Нещодавно стало відомо, що Джолі, чия мати померла від раку грудей у віці 56 років, перенесла операцію з видалення молочних залоз. Як розповіла сама актриса в колонці газети New York Times, вона зважилася на це після того, як лікарі виявили у неї ген BRCA1, що провокує розвиток раку молочної залози і яєчників. Операція знизила ризик розвитку раку грудей з 87% до 5%.

"Це також пояснювало її відсутність, але тепер вона з повними силами повернулася за великий гонорар для участі у фільмі "Малефісент" (Maleficent) - новій диснеївській версії казки про сплячу красуню", - йдеться на сайті Forbes. Прем'єра фільму запланована на липень 2014 року.

Окрім Джолі у п'ятірці найвпливовіших голлівудських актрис за версією журналу виявилися нова зірка кіно Дженніфер Лоуренс, актриса Дженніфер Еністон, Крістен Стюарт і Гвінет Пелтроу. !zn

Читайте також:

Саудівський принц подав до суду на Forbes за недооцінку свого статку

Телеведуча Опра Вінфрі очолила рейтинг найвпливовіших знаменитостей

Forbes втретє поспіль визнав Меркель найвпливовішою жінкою світу